esmaspäev, 9. aprill 2018


‘DKG Eesti 10 - Panustades haridusse’ oli väärikas tagasivaade meie DKG Eesti 10le tegevusaastale.
Koosolek algas üllatusega, sest naisansambel, kes oli tulnud meid tervitama, esitas 3 laulu, millest viimane oli mitmehäälne Delta Kappa Gamma hümn. Kõik liikmed tõusid püsti ja ühendasid käed: ‘... hand in hand our loyal band, forward moving ever!’



Hümnile järgnes Delta uue liikmekandidaadi Anneliisi liikmeks vastuvõtmise tseremoonia. 
Palju õnne, Anneliis, nii tore, et oled nüüd meiega!


Konverentsi aukülalisteks olid meie organisatsiooni ‘ristiemad’ Marianne Skardeus ja Gudrun Nylander Rootsist. Meeldis, kuidas Marianne meie organistsiooni nimetas perfektseks: ’10 aastase uudishimu, 30 aastase kaunidus ja reipus ja 70 aastase tarkus ja küpsus.’ 



Sünnipäeva õnnitlusi olid saatnud ka Rahvusvahelise DKG Ühingu president (2012-2014) Beverly Helms ja Euroopa Regiooni president (2014-2016) Marika Heimbach.

Konverentsi I osa:
DKG Eesti esimene president Anu Joon näitas oma interaktiivset logiraamatut, tuletades meelde, kuidas meie organisatsioon asutati. 



Beeta Chapteri panusest haridusse rääkis Beeta Chapteri president Reeli Tänavsuu. Delta loo sündi meenutas Margarita ja Katrin andis ülevaate Delta Chapteri poole aasta tegemistest, uuest fookusest, milleks on adapteeritud õppematerjalide koostamine hariduslike erivajadustega õpilastele, mis sai DKG Educational Foundation'i toetuse.
Konverentsi I osa lõpetas Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi filosoofiaõpetaja Joosep Tammo. Meelde jäid koguduse õpetaja Tammo mõned huvitavad ütlemised:
-        - Suure puu all ei kasva rohi
-        - Inimese hing vajab ka õlitamist
-        - Kui tahad olla hea koolitaja, vajad pidevat enesetäiendamist

Konverentsi II osa:
Ülevaate DKG Eesti töörühmade tegevusest andsid:
-        Rahanduse töörühma juht Margit Timakov
-        Kommunikatsiooni töörühma asejuht Terttu-Triin Tomusk
-        Hariduse edendamise töörühma juht Reet Soosaar
-        Liikmeskonna töörühma juht – Margarita
Kõiki ettekandeid saab edaspidi näha meie drive’is.

10. aastapäeva puhuks oli DKG Eesti 2017-2019 juhatus loonud uue traditsiooni: anda välja tänukiri ‘Aastate tegu’ ja rinnaehe ‘Liblikas’. Au osaliseks sai Margarita Delta Chapterist. ‘Hea tegu’ tänukirja said Anna ja Katrin.




Konverents lõppes aastapäevatordi ‘DKG Eesti 10’ söömisega.
Konverents õnnestus kenasti.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar